Om Oss

Din Elektriker i Roslagen


Roslagens Elservice AB är ett väletablerat elföretag från Edsbro som utför alla vanligt förekommande elektriska arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Norrtälje, Roslagen och Härjedalen med omnejd.

Brett Kontaktnät & Nätverk


Företaget har etablerat ett sammansvetsat nätverk av yrkeskunniga och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper: elektriker, VVS, målare och markarbetare m.m. I vårt nätverk har vi bl.a. ett nära samarbete med Husbolaget i Roslagen AB som gör det mesta inom bygg, renovering & markarbeten. Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation.

Eltjänster i Härjedalen & Lofsdalen


Roslagens Elservice finns nu även tillgängliga i Härjedalen & Lofsdalen, där vi erbjuder elservice och eltjänster bland höga fjälltoppar och mysiga stugor. I området finns en av Härjedalens mest besökta skidorter och enastående natur både bland sommar och vinter.

Auktoriserad Elfirma


Roslagens Elservice AB innehar behörighet som elektriker, följer branschens riktlinjer och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi hjälper dig med rådgivning och erbjuder kostnadsfri offert! Ring oss idag 070-630 22 85 

Kvalitet & Säkerhet


Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Roslagens Elservice AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Kontakta Roslagens Elservice AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande

Läs vår integritetspolicy här